School voor Mediation

Aanmelden

Aanmeldprocedure
U meldt zich aan voor een Basisopleiding, een Voorbereidingsdag, Vaardigheidsdag, Video-opnamedag, Specialisatie of een Workshop door:

  • Het invullen van een webformulier,

óf door:

  • Het downloaden van de pdf van een aanmeldformulier.
  • Print dit formulier, vul het in en stuur het naar:
    School voor Mediation
    Sterrenboslaan 26, 3972 GD  Driebergen,
    of mail de ingevulde pdf naar: info@schoolvoormediation.nl.

Aanmelden voor de Basisopleiding Mediation
Ten aanzien van de Basisopleiding is de procedure als volgt: nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, nemen wij eerst contact met u op voor een intakegesprek (gratis). Pas na dit gesprek, waarin ondermeer de wederzijdse verwachtingen aan de orde komen, ontvangt u een schriftelijke bevestiging (per email) van uw inschrijving.

Aanmelden voor een Voorbereidingsdag, Vaardigheidsdag, Video-opname­dag, Specialisatie of een Workshop
Bij deze aanmeldingen is de procedure als volgt: nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een schriftelijke bevestiging (per email). Pas daarna is uw inschrijving definitief.

Algemene voorwaarden
Op alle inschrijvingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Zoals: ”Na de datum van inschrijving heeft de opdrachtgever nog 7 werkdagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan de opdrachtgever de inschrijving zonder kosten ongedaan maken. Ongedaan maken moet schriftelijk gebeuren (per post of per email)”.

Betaling
Voor alle opleidingen, trainingen, voorbereidings- en verdiepingsdagen, en workshops geldt: vóór aanvang van de opleiding dienen de kosten te zijn voldaan.