School voor Mediation

Kennismakingsdag Mediationvaardigheden

Voordelig reizen: Antropia heeft een speciaal contract met de NS afgesloten. Dat betekent dat u een NS-retourticket vanaf elk station in Nederland, voor slechts € 25,00 kan bestellen op de site van Antropia: antropia.nl/treinkaartje

Deze pagina is bijgewerkt op:
08-05-2018 .

Kom maandag 11 juni 2018 kennismaken met mediation­vaardig­heden en aspecten van communicatie rond conflicten!

We geven deze dag een introductieworkshop voor geïnteresseerden waarin we stilstaan bij mechanismen in conflicten en mediationvaardigheden, communicatie en houding. Deze workshop is als een cursusdag ontleend aan de ‘Basisopleiding Mediation voor professionals’ en geeft een goede demonstratie van de behandelde stof en onze wijze van kennis­overdracht. U krijgt optimaal inzicht of zo'n opleiding bij u aansluit.

Conflicten komen overal voor. In uw eigen omgeving, in het bedrijfsleven en bij de (semi)overheid. En, klachten en conflicten kunnen veel geld kosten. Kunt u effectief met conflicten omgaan? Weet u hoe u escalatie kan voorkomen? Weet u hoe u weer grip krijgt op een uit de hand gelopen situatie?

Het zijn mediationvaardigheden die u daarbij helpen. Wilt u meer zicht krijgen op de mogelijkheden van mediation en conflictbeheersing, noteer dan deze dag!

Doel:

Kennismaken met mediationvaardigheden en aspecten van communicatie rond conflicten.

Voor wie:

Voor iedereen die privé of in het werk, in het bedrijfsleven of  bij (semi)overheid, te maken heeft met conflicten of  belangen­tegen­stellingen en kennis wil maken met mediation­vaardigheden.

Opzet:

Compacte theorie en oefeningen, bij voorkeur uit uw eigen praktijk.

Docenten:

Twee docenten met ruime ervaring als MfN-registermediator, trainer en MfN-assessor.

Groep:

Maximaal 16 deelnemers.

Datum:

Maandag 11 juni 2018, van 10:00 tot 17:00 uur.
We ontvangen u met koffie en thee, een lunch en een drankje na afloop.  

Locatie:

Antropia, landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8 te Driebergen. Naast station Driebergen-Zeist, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor de auto is er gratis parkeer­gelegenheid. Voor een routebeschrijving zie: antropia.nl/route

Kosten:

€ 275,– vrij van BTW.
Besluit u na deze introductiedag de ‘Basisopleiding Mediation voor professionals’ te volgen, dan geven we u bij aanmelding voor die opleiding een korting van € 150,–.

Aanmelden:

U kunt zich voor deze dag opgeven met onderstaand formulier, of met een email naar: info@schoolvoormediation.nl.

Aanmeldformulier:

Naam

Email

Telefoon

    = minimaal invullen

Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.