Specialisatie Arbeidsmediation

doel

De mediator/niet-jurist een theoretische basis en praktische handvatten te geven, en de specifieke vaardigheden te leren die vereist zijn voor het professioneel begeleiden van mediations vanuit de zakelijke en de juridische kant van arbeidsconflicten.

voor wie

Voor iedere mediator die zich wil specialiseren in Arbeidsmediation. Voor het goed volgen en succesvol afronden van deze training is een gedegen vooropleiding, zoals een Basisopleiding Mediation, noodzakelijk.

opzet

Theorie afgerond met praktische toepassing en oefeningen. De opbouw is 3 dagen theorie en 1 dag praktische oefening. De eerste 2 dagen hebben als thema: Mediation in het kader van reïntegratie en/of herstel van de arbeidsrelatie. Dag 3 gaat in op Exit-mediation en dag 4 is een praktijkdag voor toepassing en oefening van cases. Voor de onderwerpen die deze vier dagen aan de orde komen, zie het programma.

groep

Maximaal 16 deelnemers, minimaal 8.

data

Nieuwe datum volgt. De opzet van de training is modulair,
u kunt ook losse dagen volgen.

Zie ook de Agenda.

docenten

mr. Sjaak Pleitermr. Fleur Tromp en mr. Leonarda Telling, allen met ruime ervaring als Arbeidsmediator.

locatie

Antropia, landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8 te Driebergen. Naast station Driebergen-Zeist, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor de auto is er gratis parkeer­gelegenheid. Voor een routebeschrijving zie: antropia.nl/route

kosten

€ 1.800,– bij boeking van 4 dagen ineens, vrij van BTW, inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch. U kunt ook losse dagen boeken, de prijs van een losse dag is € 475,–. Niet inbegrepen zijn studieboeken (ca. € 27,50). Voor een overzicht van de benodigde studieboeken, zie de Literatuurlijst.

Oud-cursisten van onze Basisopleiding Mediation geven wij bij boeking van 4 dagen ineens een vaste korting van € 100,–. Zij betalen dus € 1.700,–.

We geven op de Specialisatie Arbeidsmediation een vroegboekkorting van € 100,– voor aanmeldingen tot 1 maand vóór de start van de opleiding. U betaalt dan geen € 1.800,– maar € 1.700,–. Oud-cursisten betalen dan  € 1.600,–. Voor aanmeldingen van losse dagen geven we een evenredige vroegboekkorting.

MfN

24 PE-punten categorie 1A,
of 6 PE-punten per dag.

Let op

Voor het goed volgen en succesvol afronden van de training Arbeidsmediation is een gedegen vooropleiding, zoals een Basisopleiding Mediation, noodzakelijk.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten